Hermione és Ron fanfiction
Hermione és Ron fanfiction
Levél nekem

                     

E-mail címem: zoi_gorog@hotmail.com

Írhattok történeteket, és én szívesen felrakom!!!

 

  Főoldal

szerelemteszt

KÉPEK

KÉPEK2

Vendégkönyv

Videók

Pályázatműveim

Kritikák

Díjaim

Itt reklámozd az oldalad

 

 

 

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Bűbájok, átkok, idézések

Receptek

Személyek

Szereplők

Szülinapok

 

Rupert Grint

Emma Watson

Daniel Radcliffe

James és Oliver Phelps

Tiana Benjamin

Jessie Cave

 

 

 
Társoldalak

www.stupor.gportal.hu

 
Köszönet

 
css

CSS Codes

 
e
cursor
 
f
 
Várva várt találkozás

Ron az ágyán feküdt a szobájában. Minden percben csakis Hermionéra tudott gondolni. Nagyon hiányzott neki a lány, és bár tudta, hogy Hermione még nem találkozott a szüleivel Voldemort legyőzése óta, azt kívánta, hogy minél előbb térjen vissza az Odúba.
Egyszer csak kopogás hallatszott, majd belépett a szobába Mrs. Weasley, karjában a kis Teddy Lupinnal.
- Ron drágám, nem vigyáznál egy kicsit Teddyre? Andromeda nemrég hagyta itt, de este már jön is vissza érte. Lent elég nagy a hangzavar...tényleg csak egy kis ideig kell vigyáznod rá, Harry és Ginny megígérte, hogy nemsokára átveszik - mondta az asszony, átadta Ronnak a kisbabát, halványan elmosolyodott és kiment a szobából. Teddy rámosolygott Ronra, amint a fiú a karjaiba vette. Visszament az ágyához, leült rá. A baba haja halványlila színűre változott, majd lassan becsukódtak a szemei. Ron hagyta, hadd aludjon a karjaiban, hallgatta Teddy csendes szuszogását.
Nem sokkal később megint kopogtattak az ajtón. Ron felnézett, várva, hogy ki lép be. Kitárult az ajtó. Hermione állt ott.
- Hermione! - mondta halkan Ron, és legszívesebben fölpattant volna, hogy köszöntse Hermionét, de attól félve, hogy Teddy felébred, ülve maradt. Mosolyogva nézett a lányra, aki időközben besurrant az ajtón, és halkan becsukta maga után. Leült Ron mellé az ágyra, és egy puszit nyomott a fiú arcára.
- Hogyhogy ilyen korán visszajöttél? - kérdezte suttogva Ron. Hermione láttára a szíve hevesen vert, legszívesebben rögtön megcsókolta volna a lányt.
- Hiányoztál. És anyuékkal is minden rendben - vonta meg a vállát Hermione.
- És Teddy pont most van itt... - mondta Ron csalódottan, és ránézett a karjaiban alvó kisfiúra, akinek most zöldre változott a haja. Hermione kuncogott.
- Annyira aranyos - mondta halkan, majd megsimogatta a baba selymes haját.
- Várj csak - mondta Ron, majd finoman áttette a babát Harry ágyára, és még jobban betakargatta. A kis csöppség még mindig mélyen aludt.
Ron visszaült a saját ágyára, Hermione mellé.
- Na, most már nem zavar minket - suttogta, majd szájon csókolta Hermionét. Ron már éppen el akarta mélyíteni a csókot, amikor Hermione elválasztotta a száját az övétől.
- Ron, nem hiszem, hogy ezt előtte kellene csinálni - mondta Teddyre nézve.
- Ugyan már, alszik... és különben sem fog fel semmit abból, ami körülötte történik - válaszolta Ron, majd Hermione csípőjére csúsztatta a kezét, és megint rányomta a száját az övére.
Hermione ezúttal nem ellenkezett, és Ron nyaka köré fonta a karjait. A fiú megint hozzáfogott, hogy elmélyítse a csókot.
Ekkor azonban kinyílt az ajtó, majd belépett Harry és Ginny. Ron és Hermione túl későn vette észre, hogy Harry és Ginny bent van a szobában, de amint meglátták őket, rögtön eleresztették egymást. Harry vigyorogva állt, Ginny azonban megütközve nézett rájuk.
- Megőrültetek? Egy kisbaba előtt így csókolóztok? Látod, Harry, és mondtam, hogy Ronra nem lehet rábízni Teddyt - suttogta dühösen, és odasétált Harry ágyához. Felemelte az alvó Teddyt, majd az ajtó felé vette az irányt. Visszanézett a válla fölött.- Egyébként jó, hogy végre itt vagy, Hermione - mondta, és eleresztett egy halvány mosolyt Hermione felé. Hermione zavartan visszamosolygott.
Ginny kisétált az ajtón, de Harry még egy pillanatra megállt, és rákacsintott Ronra és Hermionéra. Ezután ő is kiment a szobából, bezárva maga után az ajtót.
- Kíváncsi vagyok, hogy ők mit fognak csinálni Teddy előtt - mondta Ron, majd megint ráhelyezte a kezeit Hermione csípőjére, és megcsókolta a lányt. Hermione visszahelyezte a karjait Ron nyaka köré, és közelebb húzta magához. Ron lágyan harapdálta Hermione alsó ajkát, mire ő rögtön szétnyitotta a száját, beengedve Ron nyelvét. A gerincén kellemes bizsergés futott végig, amikor Ron nyelve birtokba vette az övét, majd beletúrt Ron hajába, végigsimítva a fiú tarkóját. Ron halkan felnyögött, és gyengéden lenyomta Hermione felsőtestét a sajátjával az ágyra. Nemsokára elválasztotta az ajkait az övéitől, és a nyakát kezdte el csókolgatni. Hermione felsóhajtott, majd az egyik keze Ron nyakáról a fiú pólója alá tévedt...
Ekkor halk kopogás hallatszott, és kitárult az ajtó.
George jött be a szobába. Ron és Hermione abban a pillanatban szétváltak, amint meghallották a kopogást, de George még így is meglátta őket, amint ölelkeznek. Elvigyorodott.
- Nagyon sajnálom, hogy félbe kell szakítanom a turbékolásotokat, de anya hív téged, Hermione - mondta még mindig vigyorogva.
Hermione alig észrevehetően bólintott, Ron és az ő arca is vöröses színt öltött.
- Szerintem minél előbb menj le hozzá, utána majd folytathatjátok azt, amit... öhm elkezdtetek - tanácsolta George, és a szája még szélesebb vigyorra húzódott. - Örülök, hogy megérkeztél, Hermione - tette hozzá, majd Ronra nézett. - Csak így tovább, öcsi - mondta, majd kiment a szobából és bezárta az ajtót.
- Mindig tudják, hogy mikor kell zavarni - mondta Ron dühösen.
- Tényleg jobban teszem, ha most lemegyek - mondta Hermione, majd az egyik karjával átfogta Ront és közelebb húzta magát a fiúhoz.
- Igaza van George-nak, később nyugodtan tudjuk folytatni azt, amit elkezdtünk - suttogta Ron fülébe, majd adott neki egy apró csókot. Mikor Ron rámosolygott, kibontakozott az ölelésből és kiment a szobából.
Ron csalódottan nézte, ahogyan Hermione eltűnik. Szívből remélte, hogy Mrs. Weasley nem szán túl hosszú munkát Hermionénak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Na, hányan vagyunk?
Indulás: 2005-06-03
 
FRISS

2010. Július 25. vasárnap

Új fejezet: R/H - Egy újabb esély

- ÚJ KÉPEK! - Képek 2-ben! - Ron and Hermione 2

- és új dolog: a kiemelt történetek mellett jelölések lesznek, íme:

  - nagyon jó!;     - jó! ;    - cuki! ;

 

Ron/Hermione

Ron/Hermione –új történetek

 

Vegyes párosítás 

 
Kedvenc Linkek
 
Más linkek
 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!