Hermione és Ron fanfiction
Hermione és Ron fanfiction
Levél nekem

                     

E-mail címem: zoi_gorog@hotmail.com

Írhattok történeteket, és én szívesen felrakom!!!

 

  Főoldal

szerelemteszt

KÉPEK

KÉPEK2

Vendégkönyv

Videók

Pályázatműveim

Kritikák

Díjaim

Itt reklámozd az oldalad

 

 

 

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Bűbájok, átkok, idézések

Receptek

Személyek

Szereplők

Szülinapok

 

Rupert Grint

Emma Watson

Daniel Radcliffe

James és Oliver Phelps

Tiana Benjamin

Jessie Cave

 

 

 
Társoldalak

www.stupor.gportal.hu

 
Köszönet

 
css

CSS Codes

 
e
cursor
 
f
 
Minden kiderül, ha beborul
Minden kiderül, ha beborul
Írta: Mara001

Borongós nap volt 2008. március 9-e. Hazafelé tartottam a munkahelyemről, a Mágiaügyi Minisztériumból, ahol aurorként dolgozom. Őrültek háza volt, annyi bizonyos, mivel Voldemort hívei, a halálfalók egy része még szabadon garázdálkodik. De ma végre sikerült elkapnunk Averyt, Nottot, és Fenrir Greyback-et.
De még nem is mondtam, ki vagyok. Szóval a nevem Ronald Weasley, de mindenki csak Ronnak hív. Nagy családom van, mivel 4 bátyám van és egy húgom. Volt még egy bátyám, Fred, ő meghalt a Roxfort ostromában. A húgomat Ginnynek hívják, a bátyáim pedig: Bill, Charlie, Percy, George.
Szóval, ott tartottam, hogy hazafelé tartok. Roxmorts-ban lakom, ez egy kis falu, ami a Roxfort mellett található és csak varázslók és boszorkányok lakják. Alig vártam már, hogy hazaérjek és ledobjam magam a laptopom elé, és felmenjek MSN-re. Nos, igen, már a varázslók is használnak laptopokat.
Végre hazaértem, és sikerült is bejelentkeznem MSN-re, de sajnos Hermione még nem volt fent. Egy órát vártam rá, közben mugli oldalakat bújtam. Már éppen le akartam menni, mikor a gép kiírta: Hermione bejelentkezett. Egyből rákattintottam és elkezdtünk beszélgetni.
A szokásosakkal kezdtük, majd valahogy kibukott belőlem a kérdés.
Ron üzenete: Mio, neked tetszik valaki?
Hermione üzenete: ööö… előbb te!

Elhatároztam, hogy hazudni fogok. Nem szeretném, ha Mio megtudná… Ő nálam jobbat érdemel.
Ron üzenete: Nem ismered. Egy munkatársam a minisztériumból. Most pedig te jössz!
Hermione üzenete: Hát, ööö…*muszáj?*
Ron üzenete: IGEN!
Hermione üzenete: Na, jó. Szóval, háztársam és évfolyamtársam volt.
Ron üzenete: Harry? Seamus? Dean? Neville?
Hermione üzenete: ööö… egyik sem… *vérvörös arc*

TE JÓSÁGOS ATYA ÚR ISTEN! Ezek szerint ÉN tetszem neki?! NEM, ÉN EGYSZERŰEN ÁLMODOM! Gyerünk Ronald Billius Daniel Weasley, ébredj fel!
De nem álmodom.
Hermione üzenete: Ron, vagy még?
Ron üzenete: Igen. De, miért pont én?
Hermione üzenete: Nem tudom. Tudod, olyan kedves vagy, aranyos, nem vagy nagyképű, és beképzelt sem.
Ron üzenete: Mione, én hazudtam, mikor azt mondtam, hogy egy munkatársam tetszik.
Hermione üzenete: Akkor ki?
Ron üzenete: Nos, háztársam volt, és barna haja, és barna szeme van. És nagyon kedves lány… *tisztára vörös arc*
Hermione üzenete: Én?
Ron üzenete: Igen… *fülig van vörösödve*

Uram, atyám, ez tuti nem velem történt meg! De mégis, velem történt meg.
Szeretem Hermionét!
Egy pukkanás hallatszott a hátam mögött. Megfordultam, és Hermionét láttam. Nem volt időm reagálni, mivel Mio a nyakamba vetette magát.
- Szeretlek, Ron! – suttogta.
- Én is, Mione!

Mióta apám meghalt, ez volt életem legboldogabb napja, és valószínűleg az is marad! És most legalább valaki egy kicsit kitöltö az űrt!
Aznap éjszaka együtt aludtunk, de nem csináltunk semmit. Nagyon szeretem ezt a lányt, a legjobb, ami velem történhetett!


-- The End--

Szerzői megjegyzés: Nos, tudom, hogy a vége csöpög a romantikától, legalábbis szerintem igen. És minden Arthur Weasley rajongótól elnézést kérek, hogy meghalasztottam Ron apját! És még egy. Tudom, hogy Ronnak nincs harmadik neve, de ezt is nézzétek el nekem! És egy utolsó: kaphatnék egy-két kritikát, ha már elolvastad, és van időd rá!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Na, hányan vagyunk?
Indulás: 2005-06-03
 
FRISS

2010. Július 25. vasárnap

Új fejezet: R/H - Egy újabb esély

- ÚJ KÉPEK! - Képek 2-ben! - Ron and Hermione 2

- és új dolog: a kiemelt történetek mellett jelölések lesznek, íme:

  - nagyon jó!;     - jó! ;    - cuki! ;

 

Ron/Hermione

Ron/Hermione –új történetek

 

Vegyes párosítás 

 
Kedvenc Linkek
 
Más linkek
 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!